Office 365

Microsoft O365

Office 365 er en enkel og kostnadseffektiv måte å få en kraftig rekke Cloud Office tjenester samt tilgang til vanlige nye funksjoner i desktop kontor 2016. Microsoft gjør det bra i forhold til å gjøre nyttige forbedringer på regelmessig basis, selv om noen friske verktøy er grunnleggende og noen endringer er et skritt bakover. Mindre bedrifter vil sette pris på pålitelighet og enkelt grensesnitt, men det er kraftige muligheter for større bedrifter også.


Office 365 ProPlus er versjonen av Office som kommer med mange Office 365-planer. Det inkluderer Access, Excel, InfoPath, Lync, OneNote, Outlook, PowerPoint, Publisher og Word.


Topp fordeler

Alltid på, alltid tilgjengelig

Fleksible prisavtaler

Trygghet og sikkerhet

99,9 prosent tilgjengelighet, penger tiblake Garanti

Drevet av Microsoft

Dens fleksibilitet, kostnadsbesparelser og iboende fortrolighet

Enten du er en del av en liten eller stor bedrift, Office 365 tilbyr en rekke fordeler:

Ingen Oppdatering og Patching

Du får alltid den nyeste versjonen av Microsoft-programmer uten å måtte kjøpe nye lisenser og distrubere dem på alle maskiner

99.99% oppetid Garantert

Office 365 kommer med en 99,9% tjenestenivåavtale (SLA) og gir kundene finansiell kreditt dersom SLA ikke er oppfylt.

Du betaler bare for det du trenger

Office 365 tilbyr en pay-as-you-go abonnementsmodell som gjør at du kjøper bare de tjenestene du trenger for så lenge som du trenger dem.

Sikker og privat

Office 365 tilbyr de samme tjenestene og systemene som brukes av Microsoft i hele verden for å beskytte e-post, dokumenter og nettverk.

Offline/Online Sync

Enten arbeidet tar deg til avsidesliggende felt eller krever regelmessig flytrafikk, Office 365 gir deg mulighet til å fortsette å arbeide med dokumentene dine selv uten en Internett-tilkobling

Lett å bruke

Hvis du har jobbet med Microsoft Office, kan du begynne å bruke Office 365 med nesten ingen trening