Netpower har en bred erfaring med leveranser innen; egenutviklede software-produkter, meldingssystemer, kvalitetsstyringssystemer, nettsider, nettbutikker, digitale markedsføringstjenester, datasenter-tjenester og IT-drift. Vi er i dag et etablert kompetansesenter med 20 års erfaring innen webløsninger og internettforankret teknologi.

Forskjellige Tjenester for å passe alle budsjett

Vi har det rette webhotell abonnementet for deg, enten du er en stor bedrift, eller om du ser etter å sette opp din første WordPress blogg. Vi har abonnementet som er riktig for deg!

Plesk – Flerspråklig kontrollpanel

Vi tilbyr et flerspråklig, brukervennlig kontrollpanel kalt Plesk. Språkene som tilbys er Engelsk, Portugisisk, Fransk, Nederlandsk, Norsk, Spansk, Tysk, Russisk, Ukrainsk & Bulgarsk.

Forhånds-installerte Skript

Forhåndsinstallerte skripts gjør livet mye enklere ved å gi deg muligheten til å installere hvilken som helst populær applikasjon/software uten noen web hosting kunnskap. Om du vil starte en ny nettside, blogg, forum eller nettbutikk, med vår 1-klikk-skript-installatør får du den softwaren du har behov for. Fra WordPress til Zen Cart, vi har det!