Hvordan sette opp Office 365 i outlook

MERKNAD  Hvis du bruker Outlook 2010 med Office 365 for Business, må du konfigurere skrivebordet før du kan konfigurere Outlook til å få tilgang til kontoen. Se Bruke mine gjeldende Office-skrivebordsprogrammer med Office 365.

1. Åpne Outlook. Når veiviseren for automatisk kontooppsett åpnes, velger du Neste. Velg Neste på E-postkontoer-siden.

Hvis veiviseren ikke åpnes eller du vil legge til en ekstra e-postkonto på verktøylinjen i Outlook, velger du Fil-fanen.

Skjermbilde av venstre del av Outlook-båndet med Fil merket.

2. Velg Legg til konto.

Kommandoen Legg til konto i Backstage-visningen

3. Angi navn, e-postadresse og passord på Automatisk kontooppsett-siden, og velg deretter Neste.

4. Velg Fullfør.