SSL Sertifikater

Beskytt sensitive data

Den primære grunnen til at SSL brukes, er å holde sensitiv informasjon som sendes over internett kryptert slik at bare den tiltenkte mottakeren kan forstå det.


Dette er viktig fordi den informasjonen du sender på Internett er gått fra datamaskin til datamaskin for å komme til målserveren. Vi kan hjelpe deg med å beskytte nettstedet ditt, og sikre at det forblir beskyttet, noe som gir deg mer tid til å fokusere på virksomheten din.


SSL Fordeler

Krypter dine elektroniske transaksjoner

Forebygging av Phishing angrep

Velg fra et bredt spekter av SSL Typer

Installer over flere servere

Extended Validation SSL

Som den høyeste nivå av SSL tilgjengelig, Extended Validation SSL-sertifikater (EV SSL) aktivere både hengelåsen og den grønne adresselinjen i alle de store nettleserne .

Denne typen SSL-sertifikater gjør at besøkende kan se ditt firmanavn i adressefeltet .


EV SSL-sertifikater gir den sterkeste kryptering tilgjengelig og gjør at organisasjonen bak et nettsted får presentere sin egen bekreftet identitet til besøkende.

Standard SSL-sertifikater

Ikke bare er de mye lavere priset enn den utvidede validering klasse sertifikat, vil standard SSL-sertifikater gjøre jobben med å sikre sensitive brukerdata og gi de besøkende tillit til ditt nettsted.

Wildcard SSL-sertifikater

Wildcard SSL-sertifikater er en perfekt løsning for å beskytte overføring av sensitive data på flere underdomener under ett domene (dvs. * .eksempel.com) på serveren din.

Wildcard sertifikater fungerer på samme måte som en vanlig SSL-sertifikat, en enkelt Wildcard SSL-sertifikat dekker enhver og alle underdomener av hoveddomenet .